VERZENDING

Order- en verzendbevestiging

Zodra je bestelling succesvol is geplaatst, ontvang je direct een orderbevestiging in je e-mail. Deze bevestiging bevat uw ordernummer en verzendmethode. Zorg ervoor dat uw verzendadres correct is, aangezien we goederen niet kunnen omleiden als ze eenmaal onderweg zijn naar u. Vanaf nu kan de pret beginnen!

Levertijden voor scheenbeschermers op maat
Als je je eigen unieke scheenbeschermers op maat bij ons bestelt, duurt het 1 werkdag produceren. Na productie van de scheenbeschermers verzenden wij deze direct. We doen er echter alles aan om je bestelling zo snel mogelijk te verzenden. Zodra uw bestelling klaar is voor verzending, ontvangt u een verzendbevestiging per e-mail met uw trackinginformatie, zodat u precies weet wanneer u uw zending kunt verwachten. Nadat je bestelling is verzonden, wordt je bestelling snel bij je afgeleverd.

Overige artikelen Levertijden
Als je andere artikelen bestelt, zoals onze hoezen, tassen of sokken, worden ze verzonden 1 werkdag. Als je een van onze accessoires samen met je op maat gemaakte scheenbeschermers bestelt, worden deze samen met de scheenbeschermers verzonden.

Voor vragen over uw bestelling en/of verzending kunt u een e-mail sturen naar ShinArt en we zullen je vragen zo snel mogelijk beantwoorden.

Wereldwijde verzending

Wij bieden wereldwijde verzending voor alle bestellingen! Waar ter wereld u ook bent, wij hebben u gedekt. Het beste van onze zending is dat er track en trace bij zit, waardoor je je zending kunt volgen.

Verzendkosten

Verzendkosten naar alle landen variëren en zijn te vinden in uw winkelwagen net voordat u afrekent. We doen er alles aan om de verzendkosten zo laag mogelijk te houden.

TERUGSTUURBELEID

Mocht je niet tevreden zijn met je bestelling, neem dan gerust contact met ons op. Houd er rekening mee dat op maat gemaakte artikelen niet geretourneerd kunnen worden, tenzij daar een goede reden voor is. Ook als er een fout is gemaakt in de maat van je scheenbeschermers of in het ontwerp van onze kant, zorgen we er altijd voor dat je je op maat gemaakte scheenbeschermers gratis vervangt.

Gebruik de volgende stappen wanneer je je bestelling wilt retourneren:

  1. Mail austublieftShinArt met uw bestelnummer en het product dat u wilt retourneren
  2. We zullen uw bericht bekijken en kijken wat we kunnen doen
  3. We nemen contact met u op en bespreken wat de beste manier is om het probleem op te lossen

Als u nog vragen heeft, kunt u mailenShinArt